Glasvezel in Gemeente Achtkarspelen

Doe de postcodecheck

Staat jouw adres op de lijst?

Update 16 juli 2019:

Het buizenstelsel voor het nieuwe glasvezelnetwerk in het buitengebied van de gemeente Achtkarspelen is helemaal gereed. Nu is het de beurt aan de techniek! Vrijdag 12 juli j.l. werd het laatste PoP-station (dit is het glasvezelverdeelstation) geplaatst in Gerkesklooster. Lees hier verder.... 

1 juli 2019

Het aanlegwerk in de gemeente Achtkarspelen is inmiddels gereed. Meer dan 138 km aan glasvezelbuis is gelegd. De verwachting is dat rond 12 juli twee POP's (Point of Presence) worden geplaatst. In een POP wordt apparatuur aangesloten op de vezels die vanuit de woningen komen. Het blazen van glasvezel is inmiddels gestart. 

Heb jij je nog niet aangemeld?
Woon jij in het buitengebied van de gemeente Achtkarspelen en wil je alsnog meedoen? Doe de postcodecheck en meld je direct aan voor een abonnement. Houdt rekening met extra kosten van minimaal € 500,00 voor aanpassingen in de planning van de aannemer, omdat de vraagbundelingsperiode is afgerond. 


PROVIDER

Bestel jouw dienst(en) bij Kabelnoord: 

     


Blijf op de hoogte
Wil jij op de hoogte blijven van het laatste glasvezelnieuws in Achtkarspelen? Schrijf je dan in voor de glasvezelnieuwsbrief

 

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in Achtkarspelen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Heb je vragen over de aanleg van glasvezel?

Heb je vragen over de aanleg van glasvezel in het buitengebied van Achtkarspelen? Bel op werkdagen tussen 8.00 en 16.30 uur 0519-701701 of vul het contactformulier in.

Ik heb een vraag

De voordelen

 • Supersnelle verbinding

  Ideaal voor thuiswerken, studeren en gamen
 • Stabiel en betrouwbaar netwerk

  Minder storingen en constante snelheden
 • Enorme capaciteit per aansluiting

  Voor nu en voor de toekomst
 • Veel gestroomlijnder

  Streamen, skypen, uploaden en downloaden

Aanleg glasvezel is in volle gang

De aanleg van glasvezel in het buitengebied van Achtkarspelen is in volle gang. Benieuwd naar de voortgang? Abonneer u op de glasvezelnieuwsbrief. 

Meld je aan