Gemeente Achtkarspelen

Woon jij in het buitengebied van de gemeente Achtkarspelen? En heb je onlangs een glasvezelinformatiepakket ontvangen? Doe de postcodecheck en meld je direct aan voor een glasvezelaansluiting en een abonnement bij Kabelnoord! Heb je vragen? Kom langs bij Kabelnoord of bel ons op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur (0519-701701).

Meld je nu aan en ontvang de basisinstallatie gratis
Alle aangeschreven bewoners kunnen zich nu inschrijven voor een abonnement op het nieuw aan te leggen glasvezelnetwerk in het buitengebied van Achtkarspelen. Wanneer minimaal 60% van de aangeschreven bewoners zich aanmeldt voor een glasvezelabonnement gaat de aanleg van glasvezel in de gemeente door. Alle snelle beslissers die zich vóór 1 november 2018 aanmelden voor een snel internet, televisie en/of telefonie abonnement krijgen de basisinstallatie (aansluiten van 1 computer, televisie en telefoon) t.w.v. € 50,= gratis. Aanmeldingen die na de sluitingsdatum binnenkomen, moeten rekening houden met extra kosten van minimaal €500,00 voor aanpassingen in de planning van de aannemer. Alle betrokkenen ontvangen in de loop van november persoonlijk bericht of hun perceel daadwerkelijk een glasvezelaansluiting krijgt.

Tussenstand gemeente Achtkarspelen:
Op dit moment (donderdag 18 oktober j.l.) heeft meer dan 60% van de betrokkenen in het buitengebied van de gemeente Achtkarspelen zich aangemeld. De aanleg van glasvezel gaat sowieso van start.

Achtkarspelen krijgt glasvezel!


Status: donderdag 18 oktober 2018

Deelnemende dorpen

Buitengebied Stroobos
Buitengebied Twijzelerheide
Buitengebied Gerkesklooster
Buitengebied Augustinusga
Buitengebied Kootstertille
Buitengebied Surhuizum    
Buitengebied Boelenslaan
Buitengebied Buitenpost
Buitengebied Surhuisterveen
Buitengebied Twijzel
Buitengebied Harkema
Buitengebied Drogeham

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief van Achtkarspelen