Glasvezel in Blije

Kabelnoord gaat glasvezel aanleggen in Blije

Als inwoner van Blije kunt u gratis een glasvezelaansluiting ontvangen in uw woning. Dorpsbelang Blije, de NAM en Kabelnoord zijn overeengekomen dat bij voldoende belangstelling er een glasvezelnetwerk door Kabelnoord wordt aangelegd in Blije op kosten van de NAM.

Update 9 februari 2021:
Kabelnoord gaat dit voorjaar starten met de aanleg van glasvezel in Blije. Iedereen die in aanmerking komt voor een gratis glasvezelaansluiting van Kabelnoord ontvangt deze week post en kan zich aanmelden tot 17 maart 2021. Lees verder...

Update 21 december 2020:
Iedereen die onlangs post heeft ontvangen van Glasvezel van Kabelnoord kan zich aanmelden voor een abonnement bij Kabelnoord, Solcon, Multifiber of W3serve. Doe de postcodecheck en meld je aan! 

Update 17 november 2020:
Goed nieuws! Kabelnoord gaat glasvezel aanleggen in Blije! De overgrote meerderheid heeft belangstelling getoond voor de gratis glasvezelaansluiting van Kabelnoord. Dit betekent dat alle inwoners van Blije een gratis glasvezelaansluiting ontvangen. 

Een aansluiting zonder verplichtingen
De nieuwe glasvezelaansluiting brengt geen abonnementsverplichting met zich mee. Maar u kunt wel gebruik maken van het voordelige aanbod van één jaar gratis de basisdiensten via één van de providers: Kabelnoord, Solcon of Multifiber. Heeft u zich al eerder aangemeld voor een glasvezelaansluiting en abonnement, dan ontvangt u de eerste 12 maanden na activatie het basisabonnement als korting op uw factuur.

Internet, televisie en telefonie één jaar gratis
Meldt u zich nu aan voor een abonnement bij Kabelnoord, Solcon of Multifiber? Dan krijgt u het eerste jaar de basisdiensten van de verschillende providers gratis! Kiest u voor een hoger internetabonnement dan ontvangt u de kosten van het basisabonnement als korting op uw factuur. De basisabonnementen staan hieronder vermeld.

 

Kabelnoord Standaard

Solcon Start

Multifiber Instap

Internet

€ 42,50

€46,75

 

Internet + Televisie

€ 52,50

€59,75

 

Internet +Telefonie

€ 43,50

-

€44,95

Internet + Televisie + Telefonie

€ 53,50

€60,75

€54, 95

Aanmelden bij Kabelnoord, Solcon of Multifiber
Wilt u gebruik maken van dit aanbod, meldt u zich dan nu aan bij één van de providers. Bij Kabelnoord kunt u ook de aanmelding digitaal doen via www.kabelnoord.nl/blije. U ziet dan gelijk de korting verrekend in de kassabon. U kunt uw aanmelding bij uw gekozen provider ook telefonisch regelen (Kabelnoord: 0519 701 701, Solcon: 088 003 2222, Multifiber: 074 205 1088).

PROVIDERS

Bestel jouw dienst)en bij één van deze providers: 

           

Update oktober 2020: 
Kabelnoord inventariseert of er voldoenden animo is voor een gratis glasvezelaansluiting in Blije. Lees meer...

Heb je vragen over de aanleg van glasvezel?

Bel ons dan op werkdagen tussen 8.00 en 16.30 of neem contact met ons op via 0519-701701 of via het contactformulier.

 

De voordelen

  • Uniek project Blije

  • Stabiel en betrouwbaar netwerk

  • Supersnelle glasvezelverbinding

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in Blije

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste glasvezelnieuws over dit unieke project in Blije en meld je aan voor de glasvezelnieuwsbrief.