Glasvezel in Dantumadiel

Doe de postcodecheck

Staat jouw adres op de lijst?

Kabelnoord gaat verder met de aanleg van glasvezel in de gemeente Dantumadiel. We beginnen met de percelen in het buitengebied van de gemeente Dantumadiel. Iedereen die in aanmerking komt voor een glasvezelaansluiting van Kabelnoord wordt aangeschreven. 

Heb jij je nog niet aangemeld?
Woon jij in het buitengebied van de gemeente Dantumadeel en heb je je nog niet aangemeld? De termijn waarin je je kostenloos aan kon melden is  verstreken. Houdt rekening met extra kosten van minimaal € 500,00 voor aanpassingen in de planning van de aannemer, omdat de vraagbundelingsperiode is afgerond.

 

PROVIDER

Bestel jouw dienst(en) bij: 


Heb je vragen?
Bel ons op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur op 0519-701701, of kom langs!

Koffietafelgesprek

Heb je hulp nodig bij het samenstellen van een abonnement? Wij komen bij je thuis en geven jou (en je buren) een vrijblijvend advies! 

Vraag een gesprek aan
Vraag een gesprek aan

De voordelen

 • Supersnelle verbinding

  Ideaal voor thuiswerken, studeren en gamen
 • Stabiel en betrouwbaar netwerk

  Minder storingen en constante snelheden
 • Enorme capaciteit per aansluiting

  Voor nu en voor de toekomst
 • Veel gestroomlijnder

  Streamen, skypen, uploaden en downloaden

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in Dantumadiel

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Niek Geelhoed Directeur Kabelnoord

Supersnel en stabiel internet

Kabelnoord gaat verder met de aanleg van glasvezel in Noordoost Friesland. Alle aangeschreven percelen in het buitengebied van de gemeente Dantumadiel krijgen nu de mogelijkheid om zich aan te melden voor glasvezel. Iedereen die zich aanmeldt vóór 20 mei 2019 kan meegenomen worden in de planning van de aannemer en krijgt een glasvezelaansluiting van Kabelnoord. Aanmelden kan via het toegestuurde aanmeldformulier. Voor vragen kunt u op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur bellen met 0519-701701. Langskomen kan natuurlijk ook, de koffie staat klaar!

Meld je aan