De Fryske Marren

Glasvezel in De Fryske Marren

Doe de postcodecheck

Staat jouw adres op de lijst?

Eind augustus 2019 start de glasvezelcampagne in het buitengebied van gemeente De Fryske Marren! Kom jij in aanmerking voor een glasvezelaansluiting van Kabelnoord? Dan ontvang je eind augustus meer informatie van Glasvezel van Kabelnoord.

De aanleg van glasvezel in gemeente De Fryske Marren gaat door als minimaal 60% van alle betrokkenen zich vóór 21 oktober 2019 aanmeldt voor een abonnement bij Kabelnoord of Solcon.

Blijf op de hoogte
Wil jij op de hoogte blijven van het laatste glasvezelnieuws in gemeente De Fryske Marren? Schrijf je dan alvast in voor de glasvezelnieuwsbrief

Keukentafel gesprek

Hulp nodig bij het samenstellen van een abonnement? Wij komen bij je thuis en geven jou (en je buren) een vrijblijvend advies! 

Vraag een gesprek aan
Vraag een gesprek aan

De voordelen

 • Supersnelle verbinding

  Ideaal voor thuiswerken, studeren en gamen
 • Stabiel en betrouwbaar netwerk

  Minder storingen en constante snelheden
 • Enorme capaciteit per aansluiting

  Voor nu en voor de toekomst
 • Veel gestroomlijnder

  Streamen, skypen, uploaden en downloaden

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in De Fryske Marren

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Niek Geelhoed Directeur Kabelnoord

Op naar de 60 procent!

Glasvezel is het meest moderne netwerk voor internet, televisie en bellen. Het is duur om een nieuw glasvezelnetwerk aan te leggen in het buitengebied van Friesland. Daarom inventariseert Kabelnoord eerst of er voldoende belangstelling is. Eind augustus 2019 start de glasvezelcampagne in jouw gemeente. Meldt 60% van de betrokken inwoners in het buitengebied van De Fryske Marren zich aan voor diensten bij een provider? Dan gaat de aanleg van het nieuwe glasvezelnetwerk door! Ben jij al overtuigd van het nut en de noodzaak van een snelle en stabiele glasvezelverbinding van Kabelnoord? Meld je aan!

Doe de postcode check