Buitengebied Ferwerderadiel

Glasvezel in Ferwerderadiel

Doe de postcodecheck

Staat jouw adres op de lijst?

PROVIDERS

Bestel jouw diensten(en) bij één van deze providers: 

                 

Update 10 juni 2020:
Het is nog niet bekend wanneer de graafwerkzaamheden in gemeente Ferwerderadiel kunnen starten. Dit is tegenstelling tot eerdere voorlopige planning die is afgegeven. Lees meer...

Update 24 december 2019:
Heb je je nog niet aangemeld voor een glasvezelaansluiting van Kabelnoord en woon je in het buitengebied van Weststellingwerf, Heerenveen, Smallingerland, Waadhoeke, Harlingen, Leeuwarden en voormalig Ferwerderadiel, dan hebben we goed nieuws voor je. Lees meer...

Update 1 juli 2019: 
Het buitengebied van Ferwerderadiel wordt aangesloten

In de voormalige gemeente Ferwerderadiel is veel animo voor een glasvezelaansluiting in het buitengebied. Ook is bij veel mensen in het betreffende deel van de tegenwoordige gemeente Noardeast-Fryslân de wens om zich bij Kabelnoord aan te sluiten. Kabelnoord geeft daarom ook deze mensen nu zekerheid en kondigt aan dat de aanleg van glasvezel in Noardeast-Fryslân met zekerheid dit jaar nog zal gaan starten. De bewoners van de witte adressen in de voormalige gemeente Ferwerderadiel kunnen zich aanmelden via de websites van de providers. 

Aanmelden? 
De glasvezelcampagne in het buitengebied van de voormalige gemeente Ferwerderadiel is in volle gang! Deze gemeente is tegenwoordig onderdeel van de nieuwe gemeente Noardeast-Fryslân. Kom jij in aanmerking voor een glasvezelaansluiting van Kabelnoord in het buitengebied? Doe de postcodecheck of klik op één van de providerlogo’s hieronder en meld je aan voor een glasvezelabonnement bij één van de providers. 

De aanleg van glasvezel in de gemeente Ferwerderadiel in het buitengebied gaat door!

Heb jij je nog niet aangemeld?
Woon jij in het buitengebied van de gemeente Ferwerderadiel en heb je je nog niet aangemeld? Doe de postcodecheck en meld je aan voor een abonnement bij één van de providers.

Blijf op de hoogte
Wil jij op de hoogte blijven van het laatste glasvezelnieuws in de gemeente Ferwerderadiel? Schrijf je dan in voor de glasvezelnieuwsbrief

Keukentafelgesprek

Wil je bezocht worden door een van onze medewerkers? Dat kan! Meld je samen met je buren aan voor een keukentafelgesprek bij jou thuis. Wij praten jullie graag bij over de mogelijkheden van glasvezel. Ook helpen we bij het samenstellen van een abonnement. Voor vragen over reeds aangevraagde en/of in gebruik zijnde diensten kun je onze Klantenservice bellen op 0519 701701.

Vraag een gesprek aan
Vraag een gesprek aan

De voordelen

 • Supersnelle verbinding

  Ideaal voor thuiswerken, studeren en gamen
 • Stabiel en betrouwbaar netwerk

  Minder storingen en constante snelheden
 • Enorme capaciteit per aansluiting

  Voor nu en voor de toekomst
 • Veel gestroomlijnder

  Streamen, skypen, uploaden en downloaden

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in Ferwerderadiel

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Niek Geelhoed Directeur Kabelnoord

Glasvezel is het meest moderne netwerk voor internet, televisie en bellen. Het is duur om een nieuw glasvezelnetwerk aan te leggen in het buitengebied van Friesland. Daarom inventariseert Kabelnoord of er voldoende belangstelling is, dit noemen we vraagbundeling. Meldt 60% van de betrokken inwoners in het buitengebied van voormalig Ferwerderadiel zich aan voor diensten bij een provider? Dan gaat de aanleg van het nieuwe glasvezelnetwerk door! Ben jij al overtuigd van het nut en de noodzaak van een snelle en stabiele glasvezelverbinding van Kabelnoord? Meld je aan!

Meld je aan