Glasvezel in Buitengebied Harlingen

Doe de postcodecheck

Staat jouw adres op de lijst?

Een absolute buitenkans! In de eerste helft van 2020 start de glasvezelcampagne in het buitengebied van de gemeente Harlingen! Kom jij in aanmerking voor een glasvezelaansluiting van Kabelnoord? Dan ontvang je meer informatie van Glasvezel van Kabelnoord zodra de vraagbundeling van start gaat. Tijdens de vraagbundeling organiseren we informatieavonden en zijn we in de buurt met onze servicepunten. Zo kun jij jouw vragen persoonlijk aan ons stellen. 

De aanleg van glasvezel in het buitengebied van de gemeente Harlingen gaat door als minimaal 60% van alle betrokkenen zich aanmeldt voor een abonnement bij een provider.

Blijf op de hoogte
Wil jij op de hoogte blijven van het laatste glasvezelnieuws in gemeente Harlingen? Schrijf je dan alvast in voor de glasvezelnieuwsbrief

Meld je aan als ambassadeur

De glasvezelcampagne in het buitengebied van de gemeente Harlingen gaat in 2020 van start. Wil jij ambassadeur worden? 

Meld je aan
Meld je aan

De voordelen

 • Super snelle verbinding

  Ideaal voor thuiswerken, studeren en gamen
 • Stabiel en betrouwbaar netwerk

  Minder storingen en constante snelheden
 • Enorme capaciteit per aansluiting

  Voor nu en voor de toekomst
 • Veel gestroomlijnder

  Streamen, skypen, uploaden en downloaden

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in Harlingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Op naar de 60 procent!

Glasvezel is het meest moderne netwerk voor internet, televisie en bellen. Het is duur om een nieuw glasvezelnetwerk aan te leggen in het buitengebied van Friesland. Daarom inventariseert Kabelnoord eerst of er voldoende belangstelling is. In 2020 start de glasvezelcampagne in jouw gemeente. Meldt 60% van de betrokken inwoners in het buitengebied van de gemeente Harlingen zich aan voor diensten bij een provider? Dan gaat de aanleg van het nieuwe glasvezelnetwerk door! Ben jij al overtuigd van het nut en de noodzaak van een snelle en stabiele glasvezelverbinding van Kabelnoord? Meld je aan!

Doe de postcode check