Buitengebied Heerenveen

Glasvezel in Buitengebied Heerenveen

Doe de postcodecheck

Staat jouw adres op de lijst?

Update 18 juli 2019:

Het projectteam glasvezel van de gemeente Heerenveen is op werkbezoek geweest bij Kabelnoord, waarbij ze de aanlegwerkzaamheden in de buurgemeente Opsterland hebben bezocht. Op deze manier krijgt het projectteam van de gemeente Heerenveen alvast een beeld van de werkzaamheden die Kabelnoord en aannemer Van Gelder Telecom uitvoeren om de aanleg van glasvezel in het buitengebied van Heerenveen te realiseren."  Lees verder....

Update 26 juni 2019: 

De aanleg in de gemeente Heerenveen gaat door! Het aantal aanmeldingen (66,2%) is ruim voldoende om met de aanleg van glasvezel te beginnen. 

De aannemer gaat nog dit jaar van start. Bovendien gaan we na de bouwvak in overleg met dorpsbelangen een vraagbundeling in grijs gebied organiseren. Deze is erop gericht om zoveel mogelijk mensen met belangstelling voor een aansluiting nu mee te nemen bij de aanleg.’’ Overigens hebben mensen uit de gemeente Heerenveen nog 14 dagen tijd, dus tot 8 juli  om zich zonder extra kosten aan te melden. 

Lees hier verder: Kabelnoord schept duidelijkheid

Woon jij op een zogenaamd ‘wit adres’ en kom je dus in aanmerking voor een glasvezelaansluiting van Kabelnoord? Meld je dan aan voor een abonnement bij één van de providers voor de einddatum, want na die datum zijn er extra kosten. 

Laat deze kans op een goede en snelle aansluiting niet voorbij gaan en zorg dat het buitengebied van de gemeente Heerenveen wordt aangesloten op de ‘digitale snelweg’.

PROVIDERS

Bestel jouw dienst(en) bij één van deze providers: 

                 


Blijf op de hoogte
Wil jij op de hoogte blijven van het laatste glasvezelnieuws in Heerenveen? Schrijf je dan in voor de glasvezelnieuwsbrief.

Koffietafelgesprek

Wil je bezocht worden door een van onze medewerkers? Dat kan! Meld je samen met je buren aan voor een keukentafelgesprek bij jou thuis. Wij praten jullie graag bij over de mogelijkheden van glasvezel. Ook helpen we bij het samenstellen van een abonnement. Voor vragen over reeds aangevraagde en/of in gebruik zijnde diensten kun je onze Klantenservice bellen op 0519 701701.

Vraag een gesprek aan
Vraag een gesprek aan

De voordelen

 • Supersnelle verbinding

  Ideaal voor thuiswerken, studeren en gamen
 • Stabiel en betrouwbaar netwerk

  Minder storingen en constante snelheden
 • Enorme capaciteit per aansluiting

  Voor nu en voor de toekomst
 • Veel gestroomlijnder

  Streamen, skypen, uploaden en downloaden

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in Heerenveen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Niek Geelhoed Directeur Kabelnoord

Op naar de 60 procent!

Glasvezel is het meest moderne netwerk voor internet, televisie en bellen. Het is duur om een nieuw glasvezelnetwerk aan te leggen in het buitengebied van Friesland. Daarom inventariseert Kabelnoord binnenkort of er voldoende belangstelling is, eind april 2019 start deze campagne in jouw gemeente. Meldt 60% van de betrokken inwoners in het buitengebied van Heerenveen zich aan voor diensten bij een provider? Dan gaat de aanleg van het nieuwe glasvezelnetwerk door! Ben jij al overtuigd van het nut en de noodzaak van een snelle en stabiele glasvezelverbinding van Kabelnoord? Meld je aan!

Meld je aan