Glasvezel in Buitengebied Leeuwarden

Doe de postcodecheck

Staat jouw adres op de lijst?

Update 24 juli 2019:
Kabelnoord gaat glasvezel aanleggen in het buitengebied van de gemeente Leeuwarden. Er zijn voldoende betrokkken in het buitengebied van de gemeente Leeuwarden die zich hebben aangemeld voor een abonnement bij één van de providers. Lees verder

Heb jij je nog niet aangemeld?
Woon jij in het buitengebied van de gemeente Leeuwarden en heb je je nog niet aangemeld? Doe de postcodecheck en meld je vóór 1 september 2019 aan voor een abonnement bij één van de providers.

PROVIDERS

Bestel jouw diensten(en) bij één van deze providers: 

                 


Blijf op de hoogte
Wil jij op de hoogte blijven van het laatste glasvezelnieuws in de gemeente Leeuwarden? Schrijf je dan in voor de glasvezelnieuwsbrief

Koffietafelgesprek

Hulp nodig bij het samenstellen van een abonnement? Wij komen bij jou thuis en geven jou (en je buren) graag vrijblijvend advies. 

Vraag een gesprek aan
Vraag een gesprek aan

De voordelen

 • Supersnelle verbinding

  Ideaal voor thuiswerken, studeren en gamen
 • Stabiel en betrouwbaar netwerk

  Minder storingen en constante snelheden
 • Enorme capaciteit per aansluiting

  Voor nu en voor de toekomst
 • Veel gestroomlijnder

  Streamen, skypen, uploaden en downloaden

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in Leeuwarden

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Niek Geelhoed Directeur Kabelnoord

Op naar de 60 procent!

Glasvezel is het meest moderne netwerk voor internet, televisie en bellen. Het is duur om een nieuw glasvezelnetwerk aan te leggen in het buitengebied van Friesland. Daarom inventariseert Kabelnoord of er voldoende belangstelling is, binnenkort start de glasvezelcampagne in jouw gemeente. Meldt 60% van de betrokken inwoners in het buitengebied van de gemeente Leeuwarden zich aan voor diensten bij een provider? Dan gaat de aanleg van het nieuwe glasvezelnetwerk door! Ben jij al overtuigd van het nut en de noodzaak van een snelle en stabiele glasvezelverbinding van Kabelnoord? Meld je aan!

Meld je aan