Gemeente Ooststellingwerf

Woon jij in het buitengebied van de gemeente Ooststellingwerf? En heb je onlangs een informatiepakket ontvangen? Dan komt jouw adres in aanmerking voor een glasvezelaansluiting. Doe de postcodecheck en meld je direct aan voor een glasvezelaansluiting en een abonnement bij één van de providers! 

Tussenstand buitengebied Ooststellingwerf


Op dit moment (donderdag 13 december j.l.) heeft 37,6% van de betrokkenen in het buitengebied van de gemeente Ooststellingwerf zich aangemeld. Iedere donderdagmiddag wordt de tussenstand bijgewerkt.

Tussenstand per dorp

Buitengebied Elsloo    49,4 %
Buitengebied Makkinga    43,1 %
Buitengebied Haule    42,9 %
Buitengebied Oosterwolde    42,6 %
Buitengebied Oldeberkoop    40,9 %
Buitengebied Nijeberkoop    40,2 %
Buitengebied Appelscha    37,1 %
Buitengebied Donkerbroek    34,9 %
Buitengebied Haulerwijk    31,4 %
Buitengebied Ravenswoud      31,3 %
Buitengebied Waskemeer          30,8 %
Buitengebied Fochteloo         27,6 %


Meld je aan vóór 24 december 2018
Alle aangeschreven bewoners kunnen zich vanaf eind oktober inschrijven voor een abonnement op het nieuw aan te leggen glasvezelnetwerk in de gemeente Ooststellingwerf. Wanneer minimaal 60% van de aangeschreven bewoners zich aanmeldt voor een glasvezelabonnement bij een provider, gaat de aanleg van glasvezel in het buitengebied van Ooststellingwerf door. Alle snelle beslissers die zich vóór 24 december 2018 aanmelden voor een snel internet, televisie en/of telefonie abonnement bij een provider, kunnen gebruik maken van de aantrekkelijke actie. Bekijk welke actie van toepassing is voor jouw adres bij jouw provider. 

Aanmeldingen die na de sluitingsdatum van de vraagbundeling binnenkomen, moeten rekening houden met extra kosten van minimaal € 500,00 voor aanpassingen in de planning van de aannemer.