Gemeente Opsterland

Woon jij in het buitengebied van de gemeente Opsterland? En heb je onlangs een informatiepakket ontvangen? Dan komt jouw adres in aanmerking voor een glasvezelaansluiting. Doe de postcodecheck en meld je direct aan voor een glasvezelaansluiting en een abonnement bij Kabelnoord! 

Kabelnoord komt naar je toe
Heb je vragen? Of wil je hulp bij het samenstellen van jouw abonnement? Vraag een keukentafelgesprek aan (samen met je buren) en wij komen bij je langs.

Meld je nu aan en ontvang de basisinstallatie gratis
Alle aangeschreven bewoners kunnen zich nu inschrijven voor een abonnement op het nieuw aan te leggen glasvezelnetwerk in de gemeente Opsterland. Wanneer minimaal 60% van de aangeschreven bewoners zich aanmeldt voor een glasvezelabonnement gaat de aanleg van glasvezel in het buitengebied van Opsterland door. Alle snelle beslissers die zich vóór 19 november 2018 aanmelden voor een snel internet, televisie en/of telefonie abonnement krijgen de basisinstallatie (aansluiten van 1 computer, televisie en telefoon) t.w.v. € 50,= gratis. Aanmeldingen die na de sluitingsdatum van de vraagbundeling binnenkomen, moeten rekening houden met extra kosten van minimaal €500,00 voor aanpassingen in de planning van de aannemer. 

Tussenstand gemeente Opsterland
Voortgang vraagbundeling Opsterland
Op dit moment (donderdag 15 november j.l.) heeft 51,7% van de betrokkenen in het buitengebied van de gemeente Opsterland zich aangemeld. Iedere donderdagmiddag wordt de tussenstand bijgewerkt.

Tussenstand per dorp

Buitengebied Olterterp   75,8 %
Buitengebied Langezwaag   74,6 %
Buitengebied Lippenhuizen   61,2 %
Buitengebied Siegerswoude   56,8 %
Buitengebied Tijnje   54,7 %
Buitengebied Wijnjewoude   52,1 %
Buitengebied Beetsterzwaag     50,8 %
Buitengebied Gorredijk   50,8 %
Buitengebied Nij Beets   49,5 %
Buitengebied Bakkeveen   49,2 %
Buitengebied Ureterp   49,1 %
Buitengebied Frieschepalen   47,7 %
Buitengebied Hemrik   45,3 %
Buitengebied Luxwoude      44,7 %
Buitengebied Terwispel   39,9 %