Gemeente Opsterland

Woon jij in het buitengebied van de gemeente Opsterland? En ontvang jij tussen 17 en 23 september een informatiekrant? Dan komt jouw adres in aanmerking voor een glasvezelaansluiting. Doe de postcodecheck en meld je direct aan voor een glasvezelaansluiting en een abonnement bij Kabelnoord! 

Kabelnoord komt naar je toe
Eind september en begin oktober organiseren we in diverse dorpen in Opsterland informatiebijeenkomsten. Heb je vragen? Kom naar een informatiebijeenkomst bij jou in de buurt. De inloop is vanaf 19.00 uur, start presentatie om 19.30 uur. Aansluitend is er een informatiemarkt en helpen wij je graag met het samenstellen van jouw abonnement.

 • Maandag 24 september: 
  Piers Hiem, Domela Nieuwenhuisweg 114, 9245 VD Nij Beets

 • Dinsdag 25 september: 
  Gemeentehuis Opsterland, Hoofdstraat 82, 9244 CR Beetsterzwaag

 • Woensdag 26 september: 
  Dundelle, Mjumster Wei 16, 9243 SK Bakkeveen

 • Maandag 1 oktober: 
  MFC De Wier, De Telle 21, 9247 BH Ureterp

 • Dinsdag 2 oktober:
  MFC De Bining, Engbert Pierswei 2, 8409 JW Hemrik

 • Donderdag 4 oktober:
  De Trekkerstinte, Mr. Roordawei 3, 8406 ES Tijnje 

Meld je nu aan en ontvang de basisinstallatie gratis
Alle aangeschreven bewoners kunnen zich nu inschrijven voor een abonnement op het nieuw aan te leggen glasvezelnetwerk in de gemeente Opsterland. Wanneer minimaal 60% van de aangeschreven bewoners zich aanmeldt voor een glasvezelabonnement gaat de aanleg van glasvezel in het buitengebied van Opsterland door. Alle snelle beslissers die zich vóór 19 november 2018 aanmelden voor een snel internet, televisie en/of telefonie abonnement krijgen de basisinstallatie (aansluiten van 1 computer, televisie en telefoon) t.w.v. € 50,= gratis. Aanmeldingen die na de sluitingsdatum binnenkomen, moeten rekening houden met extra kosten van minimaal €500,00 voor aanpassingen in de planning van de aannemer.