Aanleg glasvezel in centrum Dokkum van start

27 augustus 2015

In opdracht van Kabelnoord start aannemer Van Gelder Telecom met de gefaseerde aanleg van glasvezel in de binnenstad van Dokkum. Straat voor straat, pand voor pand, vindt de aanleg plaats. Ongeveer een week voorafgaand aan de graafwerkzaamheden in hun straat, ontvangen bewoners en winkeliers een brief met meer informatie. Ondernemers kunnen hierdoor hun leveranciers tijdig informeren over eventuele overlast. De winkels, bedrijfspanden en woningen blijven altijd toegankelijk, de aannemer plaatst loopplanken over de tijdelijke geulen.

Vrijwel alle panden in de binnenstad krijgen een gratis glasvezelaansluiting van Kabelnoord. Wanneer men klant is bij Kabelnoord worden de producten automatisch geactiveerd via de nieuwe glasvezelverbinding. Niet-klanten krijgen ook een gratis aansluiting, maar deze blijft buiten werking. De nieuwe glasvezel wordt geactiveerd op het moment dat men klant wordt bij Kabelnoord.

Globale planning werkzaamheden binnenstad
Tussen 31 augustus en 27 september 2015 zullen er (graaf)werkzaamheden plaatsvinden in (een gedeelte van) de volgende straten:
De Dijk, Molensteeg, Wortelhaven, Zuiderbolwerk, Keppelstraat, Strobossersteeg, Zuiderbolwerk, Stenendam, Wortelhaven, Baantjebolwerk, Keppelstraat en Schermesweide.

Heeft u vragen?
Bent u ondernemer in de binnenstad van Dokkum en heeft u vragen over de aanleg van glasvezel in de binnenstad? Stel uw vragen via het contactformulier of informeer telefonisch bij onze aannemer Van Gelder Telecom via telefoonnummer 0519-701701, optie 4 (glasvezel). Wilt u meer informatie over de glasvezelproducten en aantrekkelijke abonnementen? Neem dan contact op met Kabelnoord via 0519-701701, optie 1 (klantencentrum). Voor zakelijke abonnementen kunt u Geert Hoogsteen bereiken via telefoonnummer 0519-701733.