Aanleg glasvezelnetwerk in Ternaard in volle gang
Foto door: De heer A. Heldoorn

Aanleg glasvezel in Ternaard in volle gang

22 september 2015

Wie op dit moment door het dorp Ternaard rijdt ziet het direct: de aanleg van glasvezel is in volle gang. Kabelnoord legt een nieuw glasvezelnetwerk aan in het dorp. Na een succesvolle afronding van de woningschouw, is aannemer Van Gelder Telecom medio september gestart met de graafwerkzaamheden in het dorp. Alle aangeschreven bewoners krijgen een gratis glasvezelaansluiting van Kabelnoord in hun woning, hiervoor hoeft men geen klant te zijn bij Kabelnoord.

Abonnees worden direct geactiveerd op het nieuwe glasvezelnetwerk
Abonnees van Kabelnoord worden tijdens de installatie van het nieuwe glasvezelmodem in hun woning direct geactiveerd op glasvezel. Abonnees ontvangen vanaf dat moment tv, radio, internet en/of telefonie via het nieuwe glasvezelnetwerk. Men zal merken dat de internetsnelheid aanzienlijk stijgt en de verbindingen stabieler zijn. Abonnees krijgen afhankelijk van hun abonnement de beschikking over internetsnelheden varií«rend van 50 Mbps download "“ 50 Mbps upload tot maximaal 300 Mbps download - 300 Mbps upload.

Nog geen klant bij Kabelnoord?
Dorpsgenoten die geen klant zijn bij Kabelnoord, kunnen gewoon klant blijven bij hun huidige provider. Voor hen verandert er niets, hun woning is klaar voor de toekomst maar de glasvezelaansluiting wordt niet geactiveerd. Willen ze gebruik maken van de snelle en stabiele glasvezelverbinding van Kabelnoord? Dan kunnen zij overstappen naar een voordelig Kabelnoord abonnement.

Meer informatie of een vrijblijvend advies
Wilt u meer informatie over de abonnementen van Kabelnoord? Informeer vrijblijvend via telefoonnummer 0519-701701, optie 1 (klantencentrum). Of kom langs bij Kabelnoord aan de Pier Prinslaan 21 in Dokkum. Onze klantenbalie is geopend op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur.