Aanmelden glasvezel van Kabelnoord vóór 1 september a.s.

27 augustus 2019

Kabelnoord gaat glasvezel aanleggen in het buitengebied van de gemeenten Waadhoeke, Harlingen, Ferwerderadiel en Leeuwarden! In verband met de vakantieperiode kunnen betrokkenen zich nog aanmelden tot 1 september 2019, zonder extra kosten. Doe de postcodecheck om te controleren of jouw adres in aanmerking komt en kies voor een abonnement bij één van de providers.

Voorkom extra kosten en meld je aan vóór 1 september 2019
Op basis van de aanmeldingen wordt na 1 september een technisch ontwerp gemaakt door de aannemer en Kabelnoord. Een enorme precisieklus welke veel tijd kost. In het technisch ontwerp staat precies vermeld waar het nieuwe glasvezelnetwerk in de vier gemeenten moet worden aangelegd. Na het maken van het technisch ontwerp wordt een planning gemaakt, worden vergunningen aangevraagd bij o.a. de gemeente en wordt de financiering afgerond. Hierna kan de woningschouw van start en kan de aannemer starten met de aanleg van het nieuwe glasvezelnetwerk.

Glasvezel van Kabelnoord = gegarandeerd een snelle en stabiele verbinding
Wil je zeker zijn van snelle en stabiel glasvezelaansluiting in jouw woning? Meld je dan aan voor internet, televisie en/of telefonie bij één van de providers op het netwerk: Kabelnoord, Solcon, W3serve of Multifiber. Nadat de glasvezelaansluiting is geactiveerd gaat jouw jaarabonnement in bij de provider van jouw keuze.

Iedereen die zich na 1 september aanmeldt moet rekening houden met minimaal € 500,= extra kosten voor het wijzigen van het technisch ontwerp en de aanlegplanning van de aannemer.