bewoners deelgebied 4 ontvangen post over glasvezelaansluiting

Bewoners Deelgebied 4 ontvangen post over glasvezelaansluiting

24 oktober 2019

Kabelnoord is bezig met de aanleg van glasvezel in Noordoost Friesland. Het bestaande coaxnetwerk wordt komende tijd vervangen door glasvezel. Bewoners in de buitengebieden van Noordoost Friesland kunnen profiteren van de geplande werkzaamheden.

Bewoners op adressen in het buitengebied tussen Dokkum, Holwerd en Ternaard (deelgebied 4) ontvangen deze week post van Kabelnoord. Op dit moment is er alleen een trage koperlijnverbinding aanwezig op hun adres.

Binnenkort starten hier de voorbereidingen voor de aanleg van glasvezel. Bewoners die op dit moment nog helemaal geen aansluiting hebben van Kabelnoord kunnen nu ook meedoen met dit project. Zij kunnen eenmalig, tegen een gereduceerd tarief, een glasvezelaansluiting krijgen in hun woning. Betrokkenen kunnen zich vóór 15 december a.s. aanmelden voor een glasvezelaansluiting van Kabelnoord. Na 15 december komen er extra kosten bij voor het wijzigingen van het ontwerp en de planning van de aannemer.

Dorpen
Alle overige adressen in deelgebied 4 waarbij al een (kabel)aansluiting van Kabelnoord aanwezig is, worden op een later moment aangeschreven. De bestaande aansluiting wordt automatisch vervangen door glasvezel en hierover worden alle betrokkenen op een later moment geïnformeerd. 

Meld je aan vóór 15 december 2019
Doe de postcodecheck en meld je direct aan voor een abonnement en glasvezelaansluiting van Kabelnoord. Heb je hulp nodig bij het samenstellen van een abonnement? Bel dan op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur naar Kabelnoord op telefoonnummer 0519-701701.