Binnenkort start glasvezelcampagne in Opsterland

3 september 2018

Voor bijna 2400 adressen in het buitengebied van de gemeente Opsterland is de komst van glasvezel heel dichtbij. Na Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel gaat Kabelnoord binnenkort ook van start met de vraagbundeling voor glasvezel in de gemeente Opsterland.

Voorbereidingen zijn in volle gang
Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de glasvezelcampagne in volle gang. Eind september ontvangen de betrokkenen in het buitengebied van Opsterland meer informatie over het glasvezelproject en kunnen ze zich gaan aanmelden voor een glasvezelabonnement. Wanneer 60% van de betrokkenen zich aanmeld voor een glasvezelabonnement, kan de aanleg van glasvezel van start.

Ambassadeurs gezocht
Ook in Opsterland zijn we op zoek naar ambassadeurs. Zie jij het belang van de aanleg van het glasvezelnetwerk in het buitengebied van jouw gemeente? Ben je enthousiast en wil je optreden als ambassadeur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de glasvezelcampagne in deze gemeente werken wij graag samen met lokale ambassadeurs. Interesse? Laat je gegevens achter via het contactformulier.