Eerste 100 woningen in Waadhoeke en Harlingen voorzien van glasvezelaansluiting

Eerste 100 woningen in Waadhoeke en Harlingen aangesloten op glasvezel

1 november 2021

De eerste 100 woningen in de gemeenten Waadhoeke en Harlingen zijn voorzien van een glasvezelaansluiting. Aannemer Euronet Infratechniek maakt afspraken met de bewoners die zich hebben aangemeld voor een glasvezelaansluiting van Kabelnoord.

Deze werkzaamheden verricht de glasvezelmonteur
Voor de gevel van iedere woning ligt een glasvezelkabel. Deze wordt tijdens de installatieafspraak naar binnen gebracht en netjes afgemonteerd. De aanwezige monteur plaatst vervolgens het glasvezelaansluitpunt en controleert of er licht op de nieuwe glasvezellijn staat.

Als alle werkzaamheden succesvol zijn afgerond, wordt de provider van jouw keuze automatisch ingelicht. Kabelnoord, Solcon, Multifiber of W3serve laten binnen twee weken na het plaatsen van het glasvezelaansluitpunt weten wat de vervolgstappen zijn. Zij maken afspraken met jou over het leveren van o.a. het nieuwe glasvezelmodem en de ingangsdatum van het glasvezelabonnement. Daarna kun je supersnel internetten, tv kijken en/of bellen via je nieuwe glasvezelverbinding van Kabelnoord.

Nog niet aangemeld voor een glasvezelaansluiting van Kabelnoord
Heb je je nog niet aangemeld voor een glasvezelaansluiting van Kabelnoord en wil je dit alsnog? Doe dan de postcodecheck en controleer of jij je nog kunt aanmelden.