Familie Van der Geest uit De Hoeve kiest voor Glasvezel van Kabelnoord

Familie Van der Geest kiest voor Fries netwerk

1 februari 2019

De eerste winnaars van de stickeractie in Weststellingwerf zijn bekend! De familie Van der Geest uit De Hoeve heeft de eerste iPad ontvangen uit handen van het glasvezelteam. Marcel Rijpstra (Glasvezel van Kabelnoord): “We konden er niet omheen! Maar liefst twee stickers en een tas in de voortuin, het viel direct op toen we langsreden!”

De familie Van der Geest vindt een Fries glasvezelnetwerk in het buitengebied van Weststellingwerf erg belangrijk: “Voor ons was al snel duidelijk dat we een aansluiting willen op het glasvezelnetwerk van Kabelnoord. Het is een Fries glasvezelnetwerk en het is ook fijn dat er een regionale provider op het netwerk aanwezig is.”

De eerste iPad is goed terecht gekomen. Toevallig had mevrouw Van der Geest een iPad van de senioren uitleen in gebruik: “Ik was zo enthousiast over de werking van de iPad dat ik eigenlijk van plan was om een exemplaar aan te schaffen, maar dat is nu niet meer nodig!”

Meld je aan bij Kabelnoord of Solcon
Woon jij in Weststellingwerf en heb jij je al aangemeld voor een abonnement bij Kabelnoord of Solcon? Plak dan de ‘Ik doe mee’ sticker op! Wie weet staan we deze week bij jou op de stoep…