Familie Vonk uit Steggerda ontvangt iPad

Familie Vonk uit Steggerda ontvangt iPad

7 maart 2019

Het is dubbel feest voor de familie Vonk uit Steggerda! Vorige week kregen ze te horen dat maar liefst 61% van de mensen in Weststellingwerf heeft gekozen voor een glasvezelaansluiting van Kabelnoord en dat de aanleg definitief doorgaat. Daarnaast werden ze verrast met een gloednieuwe iPad door het glasvezelteam omdat ze meededen aan de stickeractie.

Paulien Vonk: “We hebben momenteel een hele trage koperlijn verbinding om te internetten en we kijken TV via de schotel. Onze twee studerende dochters klagen regelmatig over het trage internet. We kijken reikhalzend uit naar de nieuwe glasvezelaansluiting van Kabelnoord. We gaan naast sneller internetten straks ook TV kijken via glasvezel.”

Iedereen krijgt glasvezel
Iedereen die zich heeft aangemeld voor een abonnement bij Kabelnoord of Solcon krijgt gegarandeerd een glasvezelaansluiting van Kabelnoord. Niek Geelhoed (directeur Kabelnoord): “Ook de mensen in de dorpen Steggerda, Sonnega, Munnekeburen, Wolvega, Oosterstreek, Langelille, Noordwolde, Zandhuizen, Slijkenburg en Peperga (waar de 60% nog niet is gehaald), krijgen een glasvezelaansluiting van Kabelnoord. We kijken namelijk naar het resultaat over de hele gemeente.”

Aangemeld = gegarandeerd een aansluiting
Heb jij je nog niet aangemeld voor een glasvezelaansluiting van Kabelnoord en wil je persoonlijk advies? Vraag dan een vrijblijvend keukentafelgesprek aan. We komen bij je thuis en helpen je met het samenstellen van een passend abonnement.