Glasvezel voor Oudwoude

15 maart 2016

We gaan glasvezel aanleggen in Oudwoude! Vandaag, dinsdag 15 maart, ontvangen de bewoners binnen ons aansluitgebied in Oudwoude de glasvezelkrant. Een ieder die de krant van Glasvezel van Kabelnoord ontvangt wordt binnenkort bezocht door een schouwer van aannemer Van Gelder Telecom. In totaal kunnen in Oudwoude dik 300 panden voorzien worden van een glasvezelaansluiting.

Huidige aanleggebieden

Oudwoude is na Kollum het tweede dorp in Kollumerland waar we ons coaxnetwerk vervangen door glasvezel. Momenteel zijn we in Damwâld en in de binnenstad van Dokkum bezig met het leggen van de kabels door de straten (civiele aanleg). Binnenkort start in beide gebieden het monteren van de glasvezelmodems bij de mensen thuis.

Klant (worden) op glasvezel "“ pop up-store 3 mei a.s.

Een aansluiting op het glasvezelnetwerk van Kabelnoord is voor de aangeschreven bewoners van Oudwoude gratis. Wie klant is bij Kabelnoord gaat automatisch over met dezelfde producten tegen dezelfde prijs. Wie nog geen klant is kan op 3 mei a.s. langskomen bij de pop up-store in restaurant Lauwersland, hier geldt t.z.t. een aantrekkelijke overstapaanbieding. Klanten en niet-klanten ontvangen een uitnodiging voor de pop up-store in Oudwoude. Uiteraard kunt u zich ook direct aanmelden als klant, dit kan via de website van Kabelnoord.