Kabelnoord legt glasvezel aan in Ternaard

13 augustus 2015

Bewoners die binnen het zogenoemde aanleggebied in Ternaard vallen, ontvangen uiterlijk zaterdag 15 augustus a.s. een brief en informatiekrant van Glasvezel van Kabelnoord.  In de krant staat onder meer vermeld hoe de aanleg in zijn werk gaat en wat de globale planning is.  

Op maandag 17 augustus a.s. start aannemer Van Gelder Telecom, in opdracht van Kabelnoord, met de zogenaamde woningschouw. De woningschouwer bekijkt samen met de bewoner waar in de woning de nieuwe glasvezelaansluiting moet komen. Een glasvezelaansluiting is kosteloos en verplicht de bewoners tot niets.

Woont u in Ternaard en bent u nog geen klant bij Kabelnoord? Dan kunt u u overstappen naar een voordelig abonnement  via: www.kabelnoord.nl/bestellen  .  Indien u klant wilt blijven bij u huidige provider dan kan dit uiteraard ook, u hoeft dan niets te doen. Klanten van Kabelnoord gaan automatisch over naar het nieuwe netwerk.

Pop-up store Ternaard op donderdag 3 september 2015
Kabelnoord komt op donderdag 3 september naar Ternaard. Van 14.00 tot 21.00 uur is de tijdelijke Kabelnoord pop-up store geopend in dorpshuis Túnawerth, Aldbuorren 13 in Ternaard. Hier kunnen inwoners terecht voor het stellen van vragen en het verkrijgen van meer informatie. Daarnaast geldt er een eenmalige overstap-aanbieding. Houd ook voor de aanbieding uw brievenbus in de gaten!