Vraagbundeling buitengebied gemeente Heerenveen van start

Glasvezelcampagne buitengebied Heerenveen van start

26 april 2019

Bewoners in het buitengebied van Heerenveen ontvangen deze week post van Glasvezel van Kabelnoord. Dit is de start van de glasvezelcampagne van Glasvezel van Kabelnoord in het buitengebied van Heerenveen. Tijdens de glasvezelcampagne (ook wel vraagbundeling genoemd) wordt geïnventariseerd wie een glasvezelaansluiting wil. Als minimaal 60% van alle betrokkenen mee doet, gaat de aanleg van het nieuwe glasvezelnetwerk in het buitengebied van de gemeente Heerenveen door. Eerder werden de glasvezelcampagnes in de gemeenten Tytsjerksteradiel, Achtkarspelen, Opsterland, Ooststellingwerf, Weststellingwerf en Smallingerland succesvol afgerond.

Aanmelden vóór 24 juni 2019
Alle bewoners van zogenoemde witte percelen in het buitengebied van Heerenveen ontvangen een glasvezelinformatiekrant met een brief. Iedereen die post ontvangt kan zich direct aanmelden voor een abonnement bij een provider. Aanmelden kan tot 24 juni 2019, dan sluit de vraagbundeling en wordt bekeken of er voldoende animo is.

Kom naar een informatieavond in de buurt
Heb je vragen? Of wil je meer weten over de mogelijkheden van glasvezel of abonnementen? Kom dan naar één van de informatieavonden bij jou in de buurt. Wil je op de hoogte blijven van het laatste glasvezelnieuws in de gemeente Heerenveen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.