Glasvezelcampagne buitengebied Weststellingwerf van start

20 december 2018

Kabelnoord legt glasvezel aan in het buitengebied van Friesland. In de gemeenten Tytsjerksteradiel, Achtkarspelen en Opsterland heeft de vraagbundeling al plaatsgevonden en hebben zich voldoende mensen aangemeld voor een glasvezelabonnement. In die gemeenten gaat Kabelnoord glasvezel aanleggen. 

Kabelnoord komt naar Weststellingwerf
Op 20 december 2018 start de glasvezelcampagne van Glasvezel van Kabelnoord in de gemeente Weststellingwerf. De bewoners die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting van Kabelnoord ontvangen eind december een informatiekrant. In januari zijn er diverse informatiebijeenkomsten in Wolvega, Nijeholtpade en Noordwolde. Tijdens de informatiebijeenkomsten kun je vragen stellen, aanmeldhulp krijgen en de informatiemarkt bezoeken.

Meld je aan
Belangstellenden kunnen zich alvast aanmelden: Doe de postcodecheck en kies voor een abonnement bij een provider. De aanmeldperiode loopt tot en met 18 februari 2019. Op 19 februari 2019 maakt Kabelnoord bekend of er voldoende animo is voor een glasvezelaansluiting van Kabelnoord. Bij voldoende animo gaat de aanleg van glasvezel in Weststellingwerf in oktober 2019 van start.