Aanleg glasvezel van Kabelnoord gemeente Leeuwarden

Glasvezelnetwerk Kabelnoord gemeente Leeuwarden

24 juli 2019

Goed nieuws voor de bewoners in het buitengebied van de gemeente Leeuwarden! Kabelnoord gaat hier ook glasvezel aanleggen. Niek Geelhoed (directeur Kabelnoord): “Fantastisch dat we de bewoners in het buitengebied van de gemeente Leeuwarden ook mogen voorzien van een stabiel en snel glasvezelnetwerk! Betrokkenen meldden zich afgelopen weken massaal aan voor een glasvezelaansluiting van Kabelnoord. Nu er voldoende animo is kunnen we verder met het maken van een technisch ontwerp en het opstarten van de werkzaamheden. De gemeente Leeuwarden is de laatste Friese gemeente waar Kabelnoord de vraagbundelingscampagne afrond."

Graafwerkzaamheden starten begin 2020
Begin 2020 starten de graafwerkzaamheden in het buitengebied van de gemeente Leeuwarden. Leeuwarden is na de gemeenten Achtkarspelen, Tytsjerksteradiel, Opsterland, Ooststellingwerf, Weststellingwerf, Smallingerland, Heerenveen, Waadhoeke, Harlingen en de voormalige gemeente Ferwerderadiel, de elfde Friese gemeente waar de aanleg van glasvezel in het buitengebied kan starten. Betrokkenen die zich nog niet hebben aangemeld voor een glasvezelaansluiting van Kabelnoord kunnen zich nog aanmelden zonder extra kosten. Aanmelden kan tot 1 september 2019

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Iedereen die op de hoogte wil blijven van het laatste glasvezelnieuws in de gemeente Leeuwarden kan zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief.