Graafwerkzaamheden binnenstad Dokkum in volle gang

21 september 2015

De aanleg van glasvezel in de binnenstad van Dokkum is in volle gang. Aannemer Van Gelder Telecom is momenteel druk bezig met graafwerkzaamheden in diverse straten aan de Zuid-zijde van het centrum. Tijdens deze werkzaamheden wordt de glasvezelkabel naar de woningen en winkels/bedrijven in de straat gelegd. Winkels en woningen blijven toegankelijk middels een loopplank over de geul. Aannemer Van Gelder Telecom informeert de bewoners en winkeliers voorafgaand aan de werkzaamheden per brief.

Globale planning
Vanaf eind september tot en met medio oktober 2015 wordt er in ieder geval geval gegraven in de volgende straten:
Vleesmarkt, Wortelhaven, Baantje Bolwerk, Zuiderbolwerk, Vlasstraat, De Zijl, Vleesmarkt, Westersingel, Hogepol, Legeweg, Westerbolwerk, Achterom, Leliewaltje, Hanspoort, Hogepol, Parksteeg, Kloostersingel, Parksterbolwerk, Schoenmakersperk, Koningstraat, Hoogstraat, Markt, Duivenstraatje, Kerkstraat, Rinse Jetsesstraatje, Marktstraat en de Torenstraat.

Heeft u vragen?
Heeft u vragen of opmerkingen over de aanleg van glasvezel in de binnenstad van Dokkum? Lees meer over de aanleg in de binnenstad van Dokkum of maak gebruik van het contactformulier.