Aannemers plaatsen huisaansluitingen in woningen en bedrijfspanden

Aannemers realiseren huisaansluitingen in woningen en bedrijfspanden

10 november 2022

Aannemers Euronet Infratechniek en Van Gelder Telecom zijn afgelopen maanden volop bezig geweest met de aanleg van het nieuwe glasvezelnetwerk in regio Noordoost Friesland. Het graafwerk is bijna afgerond! Bij veel mensen ligt de glasvezelkabel al op de erfgrens of voor de gevel van de woning. In het buitengebied tussen Dokkum en Holwerd wordt in de komende periode gegraven en glasvezel aangelegd.

Aannemers plannen afspraken in
De komende tijd houden aannemers Van Gelder Telecom en Euronet Infratechniek zich voornamelijk bezig met het plaatsen van huisaansluitingen in woningen en bedrijfspanden. Er wordt een afspraak gemaakt met de bewoners om de glasvezelkabel naar binnen te brengen en het nieuwe glasvezelaansluitpunt op de afgesproken plek te plaatsen.

Met klanten van Kabelnoord wordt een vervolgafspraak gemaakt. Tijdens deze werkgang wordt het nieuwe glasvezelmodem aangesloten. Vervolgens wordt bij klanten van Kabelnoord het internet-, televisie- en/of telefonieabonnement geactiveerd. Hierna kunnen ze gebruik maken van internet, tv en bellen via de nieuwe glasvezelverbinding van Kabelnoord.

We helpen je graag!
Heb je vragen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van glasvezel of wil je meer informatie over onze abonnementen? Kijk op www.kabelnoord.nl, kom langs of bel ons op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur: 0519-701701. We helpen je graag.