Wethouder Caroline de Pee van de gemeente Waadhoeke ontvangt eerste meter glasvezel

Informatieavond Waadhoeke goed bezocht

28 mei 2019

De eerste informatieavond over glasvezel die Kabelnoord uit Dokkum organiseerde in gemeente Waadhoeke is goed bezocht. Wethouder Caroline de Pee van de gemeente Waadhoeke nam maandag 27 mei j.l. de eerste meter glasvezelbuis in ontvangst uit handen van Niek Geelhoed (directeur Kabelnoord). Als 60 procent van alle betrokkenen in het buitengebied van Waadhoeke meedoet, gaat de aanleg door. Inwoners van het buitengebied van de gemeente Waadhoeke hebben tot 8 juli aanstaande om zich in te schrijven voor een glasvezelaansluiting van Kabelnoord.

Kom langs!
Bewoners die belangstelling hebben voor een glasvezelaansluiting van Kabelnoord zijn van harte welkom tijdens de informatieavonden. Hier kan men vragen stellen en informatie krijgen van de verschillende providers. De inloop is vanaf 19.00 uur, de presentatie start om 19.30 uur:

 • Dinsdag 28 mei 2019
  De Molen, Vrouwbuurtstermolen 2, Vrouwenparochie
 • Woensdag 29 mei 2019
  It Holt, It Holt 6, Deinum
 • Maandag 3 juni 2019
  Trebol, Zuidoostersingel 1, Harlingen
 • Woensdag 19 juni 2019
  Dorpshuis Hitzum, Kerkbuurt 4, Hitzum 

Meld je aan vóór 8 juli 2019
Door middel van de postcodecheck kunnen inwoners van Waadhoeke controleren of ze in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting van Kabelnoord. Betrokkenen kunnen kiezen voor een abonnement bij Kabelnoord, Solcon, Multifiber of W3serve!

Foto: J. de Ruijter