glasvezel in Blije

Meld u aan voor een gratis glasvezelaansluiting

17 november 2020

Onlangs heeft u als dorpsbewoner van Blije een brief ontvangen met informatie over een gratis glasvezelaansluiting van Kabelnoord. In dit unieke project zijn Dorpsbelang Blije, NAM en Kabelnoord overeengekomen dat Kabelnoord, bij voldoende belangstelling, een glasvezelnetwerk aanlegt. Dorpsbelang heeft hiervoor een lijst percelen opgesteld waarbij de afspraak is dat dit project doorgaat als er van deze 391 geselecteerde adressen minimaal 130 adressen zich hier aanmelden voor een gratis glasvezelaansluiting van Kabelnoord.

Meld u vóór 11 november 2020 aan voor een gratis glasvezelaansluiting
Wilt u ook een gratis glasvezelaansluiting van Kabelnoord in uw woning? Meld u dan aan voor een gratis glasvezelaansluiting en controleer uw adres. Staat uw adres op de lijst? Vul dan uw gegevens in want op deze manier laat u ons weten dat u een gratis glasvezelaansluiting van Kabelnoord wilt. Aanmelden kan tot 11 november 2020. De glasvezelaansluiting brengt verder geen verplichtingen met zich mee. Kabelnoord behoudt het recht om adressen te weigeren. 

Woont u in een huurwoning of heeft u zich al eerder aangemeld voor een glasvezelaansluiting via project Friesland? Dan hoeft u zich niet (opnieuw) aan te melden maar maak uw dorpsgenoten enthousiast om mee te doen zodat het project doorgang kan vinden.

LET OP: deze inventarisatie is gesloten, indien u in aanmerking komt voor een aansluiting kunt u zich direct aanmelden voor een abonnement bij een provider: www.glasvezelvankabelnoord.nl/blije.

Bekendmaking
Op 17 november 2020 maken Kabelnoord en dorpsbelang bekend of er voldoende animo is voor het glasvezelnetwerk van Kabelnoord in Blije. 

Hebben voldoende bewoners zich aangemeld en gaat de aanleg van het nieuwe glasvezelnetwerk door? Dan ontvangt u meer informatie over de abonnementen die u kunt kiezen bij de verschillende providers Kabelnoord, Solcon, Multifiber en W3serve. Dorpsbelang en Kabelnoord helpen je t.z.t. graag bij het samenstellen van een abonnement wat bij je past.