Bijna alle graafmachines zijn vertrokken uit het buitengebied van Weststellingwerf

Monteurs plaatsen glasvezelaansluitpunten in woningen Weststellingwerf

4 november 2021

Bijna alle graafmachines zijn vertrokken uit het buitengebied van de gemeente Weststellingwerf. Er is inmiddels ruim 350 kilometer glasvezel aangelegd. De monteurs van de aannemer zijn momenteel in opdracht van Kabelnoord bezig met het plaatsen van glasvezelaansluitpunten in woningen.

Deze werkzaamheden verricht de monteur bij jou thuis
De aannemer plant een installatieafspraak met de bewoners, zodra het netwerk in de buurt gereed is. Tijdens de installatieafspraak brengt de monteur de glasvezelkabel die nu voor de gevel van de woning ligt, naar binnen. Het glasvezelaansluitpunt wordt vervolgens op de afgesproken plaats in de woning gemonteerd. Meestal is dit in de meterkast. Daarna wordt er gecontroleerd of de aansluiting werkt.

Zodra alle werkzaamheden succesvol zijn afgerond, vertrekt de monteur en wordt de provider van jouw keuze ingeseind. Jouw provider neemt binnen 14 dagen contact op en maakt afspraken over het leveren van het nieuwe glasvezelmodem en de ingangsdatum van jouw abonnement.

Nog niet aangemeld?
Heb je je nog niet aangemeld voor een glasvezelaansluiting van Kabelnoord en wil je dit alsnog? Doe dan de postcodecheck en controleer of jij je nog kunt aanmelden.