Pop up - store Damwâld

We zijn gestart in Damwâld. Daarom staat Kabelnoord komende donderdag en vrijdag met een pop up-store in dorpshuis De Kruisweg aan de Haadwei. Van 9 tot 18 uur kunnen inwoners hier terecht met al hun vragen over abonnementen en overstappen. Ook beantwoorden we vragen over de glasvezelaanleg.

Voor alle klanten uit Damwâld ligt er in de pop up-store een Fryske sûkerbí´le van Bakkerij Van Eck klaar. Ook voor klanten waarbij de de aanleg van glasvezel tijdens de huidige aanlegfase niet plaatsvindt. Het suikerbrood kan worden afgehaald met de waardebon die klanten per post heeft ontvangen.

Voor nieuwe klanten en bij een overstap naar meer Kabelnoord-producten (bijvoorbeeld internet of telefonie) geldt er een aanbieding waarbij de eerste twee maanden gratis zijn. In de pop up-store vertellen we u graag persoonlijk wat de voordelen zijn bij een overstap naar  Kabelnoord.

Tot ziens in de pop up-store van Kabelnoord, 25 & 26 februari 2016 (09-18 uur) in de foyer van De Kruisweg, Haadwei 42, Damwâld.