glasvezel van Kabelnoord

Verlenging vraagbundeling Deelgebied 2 (Noardeast Fryslân)

9 april 2020

De vraagbundelingstermijn voor de bewoners in het buitengebied van de dorpen rondom Burum, De Westereen, Kollum, Kollumerzwaag, Kollumerpomp, Augsbuurt, Oudwoude, Westergeest, Triemen, Veenklooster, Warfstermolen en Munnekezijl (Deelgebied 2) wordt verlengd tot 1 mei 2020!

In de afgelopen weken heb je informatie per post ontvangen over glasvezel en zijn er informatiebijeenkomsten geweest. Om in aanmerking te komen voor een glasvezelaansluiting moest je aanmelding vóór 6 april bij ons binnen zijn. Gezien de onrust die de coronamaatregelen voor vele huishoudens met zich mee heeft gebracht, hebben we besloten tot een verlenging. De aanmeldperiode wordt met een aantal weken verlengd om zo iedereen de kans te geven op een glasvezelaansluiting. 

Dus wil je nog in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting en woon je in Deelgebied 2 (Noardeast Fryslân), zorg dan dat je aanmelding binnen is vóór 1 mei aanstaande. Na 1 mei moet je rekening houden met extra kosten voor het wijzigen van het ontwerp en de planning van de aannemer.

Meld je aan vóór 1 mei 2020
Doe de postcodecheck en meld je direct aan voor een abonnement en glasvezelaansluiting van Kabelnoord. Heb je hulp nodig bij het samenstellen van een abonnement? Bel dan op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur naar Kabelnoord op telefoonnummer 0519-701701.