Er is volop actie in Ferwerderadiel!

Volop glasvezelactie in Ferwerderadiel

23 mei 2022

Er is volop actie in Ferwerderadiel! De oranje glasvezelkabels die voor de gevels van woningen liggen, worden overal naar binnen gebracht. Vervolgens worden de huisaansluitingen geplaatst in de meterkast. Inmiddels zijn alle PoP’s (glasvezelverdeelstations) geplaatst en voorzien van apparatuur en stroom.

Ligt de glasvezelkabel al voor jouw gevel? Dan maakt aannemer Euronet Infratechniek binnenkort een afspraak. Op de afgesproken datum brengt de glasvezelmonteur de glasvezelkabel die voor de gevel van een woning ligt, naar binnen. Vervolgens wordt het nieuwe glasvezelaansluitpunt geplaatst.

Provider neemt contact op
Zodra het glasvezelaansluitpunt is geplaatst, is het de beurt aan de door jou gekozen provider. Deze neemt binnen twee weken contact met je op. Zodra jouw provider het nieuwe glasvezelmodem heeft geleverd en jouw abonnement heeft geactiveerd, kun je genieten van snel internet, televisie en/of bellen.

Aanmelden voor glasvezelaansluiting
Heb jij nog geen glasvezelaansluiting van Kabelnoord? En wil je dit alsnog? Doe de postcodecheck en controleer of je een glasvezelaansluiting kunt krijgen.