Woningschouwers van Kabelnoord actief in Waadhoeke en Harlingen

Voorbereidingen aanleg glasvezel Waadhoeke en Harlingen

27 september 2019

Aannemer Van Gelder Telecom is in opdracht van Kabelnoord gestart met de woningschouw in het buitengebied van de gemeenten Waadhoeke en Harlingen. Kabelnoord gaat glasvezel aanleggen in het buitengebied van beide gemeenten. In juni van dit jaar werd de glasvezelcampagne van Kabelnoord (ook wel vraagbundeling genoemd) succesvol afgerond.

Post voordat de woningschouwer langskomt
Iedereen die zich heeft aangemeld voor een glasvezelabonnement bij één van de providers op het netwerk van Kabelnoord, wordt komende periode bezocht door een woningschouwer. Voorafgaand aan de woningschouw ontvangen alle betrokkenen een brief van Glasvezel van Kabelnoord. De woningschouwer bekijkt samen met de bewoner(s) waar in de woning de glasvezelaansluiting moet komen.

Nog niet aangemeld?
Nog niet aangemeld voor een glasvezelaansluiting van Kabelnoord? Meld je dan direct aan voor een abonnement bij Kabelnoord, Solcon, Multifiber of W3serve. Iedereen die zich na de glasvezelcampagne aanmeldt voor een glasvezelaansluiting van Kabelnoord moet rekening houden met minimaal € 500,= extra kosten. Deze kosten worden in rekening gebracht omdat het technische ontwerp van het glasvezelnetwerk moet worden aangepast.