Werkzaamheden Betterwird en Hogedijken verlopen voorspoedig

13 augustus 2019

Het nieuwe buizenstelsel voor glasvezel op de industrieterreinen Betterwird en Hogedijken in Dokkum is nagenoeg gereed. Bijna alle adressen die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting van Kabelnoord hebben een oranje glasvezelbuis voor de gevel van het (bedrijfs)pand liggen.


Van Gelder Telecom plant afspraken in met betrokkenen
Komende weken gaat aannemer Van Gelder Telecom verder met het inblazen van glasvezel in het lege buizenstelsel op de beide industrieterreinen. De aannemer neemt telefonisch contact op met de betrokken bedrijven voor het inplannen van een afspraak. Tijdens de afspraak wordt de glasvezelbuis het pand binnen gebracht en afgewerkt. Hierna wordt het nieuwe glasvezelmodem geplaatst en geactiveerd zodat klanten gebruik kunnen maken van het nieuwe glasvezelnetwerk.


  (planning is onder voorbehoud) 

Vragen over de planning?
Heb je vragen over de planning? Neem dan op werkdagen tussen 8.00 en 16.30 uur contact op met aannemer Van Gelder Telecom via 0519-701701 (optie 3, glasvezel). Van Gelder Telecom neemt telefonisch (of per brief) contact op met alle betrokkenen op de industrieterreinen Betterwird en Hogedijken voor het plannen van een afspraak.