Noordoost Friesland

Voortgang glasvezelaanleg Noordoost Friesland

28 mei 2020

Kabelnoord is bezig haar huidige (coax)netwerk te vervangen door glasvezel. Noordoost Friesland is hiervoor opgedeeld in vier deelgebieden. De werkzaamheden in deelgebied 1 zijn in volle gang. Afgelopen periode konden bewoners in het buitengebied van de deelgebieden 2, 3 en 4 zich ook aanmelden voor een glasvezelaansluiting van Kabelnoord.

Heb je je inmiddels aangemeld, dan vragen we nog even geduld. Heb je je nog niet aangemeld? Dan kun je je nog tot medio september 2020 aanmelden, zonder dat er extra kosten in rekening worden gebracht. Aanmelden kan via de postcodecheck

Van drie naar één deelgebied
In plaats van drie losse deelgebieden 2, 3 en 4 worden de gebieden samengevoegd tot één werkgebied voor de aannemer. Dit zorgt voor een andere aanpak dan in eerste instantie de insteek was. De graafwerkzaamheden kunnen voorlopig nog niet van start. Zodra de graafwerkzaamheden van start gaan brengen we je vooraf op de hoogte. 

Aanmelden en informatie
Vanwege het coronavirus zijn er informatieavonden afgelast en kunnen er eerst ook geen nieuwe bijeenkomsten plaatsvinden. Heb je hulp nodig bij de aanmelding of zijn er nog vragen, kom langs bij Kabelnoord of bel 0519-701 701.