Woningschouw gemeente Weststellingwerf in volle gang

Woningschouw gemeente Weststellingwerf in volle gang

1 oktober 2019

Kabelnoord is volop bezig met de woningschouw in de gemeente Weststellingwerf. Tijdens de woningschouw wordt samen met de bewoners bekeken waar de glasvezelaansluiting van Kabelnoord in een woning geplaatst moet worden. Aannemer Van Gelder Telecom voert de schouwwerkzaamheden uit.

Een brief op de deurmat voordat de schouwer langskomt
Iedereen die zich heeft aangemeld voor een glasvezelabonnement van Kabelnoord of Solcon wordt komende periode bezocht door een woningschouwer. Voorafgaand aan de woningschouw ontvangen alle betrokkenen een brief namens Glasvezel van Kabelnoord. De woningschouwer bekijkt samen met de bewoner(s) waar in de woning de glasvezelaansluiting van Kabelnoord moet komen. De woningschouwer kan zich altijd legitimeren.

Kabelnoord legt glasvezel aan in het buitengebied van Weststellingwerf
Kabelnoord gaat glasvezel aanleggen in het buitengebied van de gemeente Weststellingwerf. Meer dan 60% van alle betrokkenen heeft zich tijdens de glasvezelcampagne (ook wel vraagbundeling genoemd) aangemeld voor een abonnement bij één van beide providers. De woningschouw in het buitengebied van de gemeente Weststellingwerf is een belangrijke voorbereiding op de aanleg van glasvezel. De aannemer weet op deze manier precies waar een aansluiting in een woning moet komen en waar de glasvezelkabels in de openbare weg moeten worden aangelegd.

Meld je aan voor de digitale glasvezelnieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van het laatste glasvezelnieuws in de gemeente Weststellingwerf? Meld je dan direct aan voor de digitale nieuwsbrief. Zodra er nieuws is over de aanleg van glasvezel jouw gemeente, krijg je automatisch een e-mail met informatie.