Woningschouw in Blije binnenkort van start

25 maart 2021

Maar liefst 390 adressen in Blije krijgen glasvezel! Dit voorjaar gaat de schep de grond in. Eind maart ontvangen de eerste betrokkenen een schouwbrief namens Glasvezel van Kabelnoord. Hierin kondigt de aannemer aan dat de woningschouwer binnenkort langskomt om samen met de bewoners te bekijken waar de nieuwe glasvezelaansluiting van Kabelnoord moet komen.

Iedereen krijgt een glasvezelaansluiting
Alle 390 aangeschreven bewoners krijgen een glasvezelaansluiting van Kabelnoord. Bewoners die zich hebben aangemeld voor een abonnement bij een provider, krijgen tevens een glasvezelmodem in hun woning. Via dit modem kunnen ze snel internetten, TV kijken en telefoneren zodra de aanleg van glasvezel in Blije helemaal is afgerond.

Aanmelden voor een abonnement bij een provider kan nu nog
In de afgelopen maanden konden inwoners van Blije zich aanmelden voor een extra voordelig internet-, televisie- en/of telefonieabonnement bij Kabelnoord, Solcon of Multifiber. De actieperiode is inmiddels afgelopen. De aannemer gaat nu van start met alle voorbereidingen voor de aanleg. Heb je je nog niet aangemeld voor een abonnement bij Kabelnoord, Solcon of Multifiber? Dan kan dit alsnog. Maak dit kenbaar bij de woningschouwer die komende periode jouw woning bezoekt en bel de provider van jouw keuze om de aanmelding direct te regelen.

Kabelnoord: 0519 701 701
Solcon: 088 003 2222
Multifiber: 074 205 1088