Woningschouw Ooststellingwerf gestart

Woningschouw Ooststellingwerf gestart

25 juni 2019

De woningschouw in het buitengebied van de gemeente Ooststellingwerf is gestart! Aannemer Van Gelder Telecom bekijkt in opdracht van Kabelnoord hoe de glasvezelkabel vanaf de openbare weg naar een woning moet worden aangelegd.

Ook bekijken de woningschouwers samen met de bewoners en/of pandeigenaren waar de glasvezelaansluiting in de woning gerealiseerd moet worden. Bij veel mensen is dit in de meterkast of in de woonkamer. Er wordt geen afspraak gemaakt voor de woningschouw, het schouwen vind namelijk huis-aan-huis plaats. Treffen de woningschouwers meerdere malen niemand thuis? Dan laten ze een kaartje achter in de brievenbus zodat er een afspraak gemaakt kan worden.

Woningschouwers kunnen zich altijd legitimeren
De woningschouwers zijn te herkennen aan hun oranje jas en kunnen zich altijd legitimeren. Als je vragen hebt over de woningschouw, kun je op werkdagen tussen 8.00 en 16.30 uur contact opnemen met de aannemer Van Gelder Telecom via telefoonnummer 0519-701701.

Blijf op de hoogte
Wil je op de hoogte blijven van het laatste glasvezelnieuws in de gemeente Ooststellingwerf? Meld je hieronder dan aan voor de digitale nieuwsbrief.