Glasvezel in Gemeente Smallingerland

Doe de postcodecheck

Staat jouw adres op de lijst?

Update: 12 september 2019
Kabelnoord en de gemeente Smallingerland hebben afspraken gemaakt over de aanleg van glasvezel in het buitengebied van de gemeente Smallingerland. Lees verder...

Update: 4 juni 2019
De aanleg van glasvezel in het buitengebied van de gemeente Smallingerland kan nog niet van start. Lees hier meer.

De aanleg van glasvezel in deze gemeente gaat door! Op dit moment heeft 77% van de betrokkenen in Smallingerland zich aangemeld voor een abonnement bij een provider. 

Heb jij je nog niet aangemeld?
Woon jij in het buitengebied van de gemeente Smallingerland en heb je je nog niet aangemeld? Doe de postcodecheck en meld je direct aan voor een abonnement bij één van de providers. Houdt rekening met extra kosten van minimaal € 500,00 voor aanpassingen in de planning van de aannemer, omdat de vraagbundelingsperiode is afgerond. 


PROVIDERS

Bestel jouw dienst(en) bij één van deze providers: 

           


Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste glasvezelnieuws in Smallingerland? Schrijf je dan in voor de glasvezelnieuwsbrief

Koffietafelgesprek

Heb je hulp nodig bij het samenstellen van een abonnement? Wij komen bij je thuis en geven jou (en je buren) een vrijblijvend advies! 

Vraag een gesprek aan
Vraag een gesprek aan

De voordelen

 • Supersnelle verbinding

  Ideaal voor thuiswerken, studeren en gamen
 • Stabiel en betrouwbaar netwerk

  Minder storingen en constante snelheden
 • Enorme capaciteit per aansluiting

  Voor nu en voor de toekomst
 • Veel gestroomlijnder

  Streamen, skypen, uploaden en downloaden

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in Smallingerland

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Niek Geelhoed Directeur Kabelnoord

Op naar de 60 procent!

Glasvezel is het meest moderne netwerk voor internet, televisie en bellen. Het is duur om een nieuw glasvezelnetwerk aan te leggen in het buitengebied van Friesland. Daarom inventariseert Kabelnoord tot 18 maart 2019 of er voldoende belangstelling is, dit noemen we vraagbundeling. Meldt 60% van de betrokken inwoners in het buitengebied van Smallingerland zich aan voor diensten bij een provider? Dan gaat de aanleg van het nieuwe glasvezelnetwerk door! Ben jij al overtuigd van het nut en de noodzaak van een snelle en stabiele glasvezelverbinding van Kabelnoord? Meld je aan!

Meld je aan