Glasvezel in Waadhoeke

Doe de postcodecheck

Staat jouw adres op de lijst?

In 2020 start de glasvezelcampagne in het buitengebied van de gemeente Waadhoeke! Kom jij in aanmerking voor een glasvezelaansluiting van Kabelnoord? Dan ontvang je meer informatie van Glasvezel van Kabelnoord. 

De aanleg van glasvezel in de gemeente Waadhoeke gaat door als minimaal 60% van alle betrokkenen zich tijdens de glasvezelcampagne aanmeldt voor een abonnement bij een provider.

Blijf op de hoogte
Wil jij op de hoogte blijven van het laatste glasvezelnieuws in de Waadhoeke? Schrijf je dan alvast in voor de glasvezelnieuwsbrief

Meld je aan als ambassadeur

De glasvezelcampagne in het buitengebied van de gemeente Waadhoeke gaat in 2020 van start. Zie jij het belang van glasvezel en wil je ambassadeur worden? 

Meld je aan
Meld je aan

De voordelen

 • Supersnelle verbinding

  Ideaal voor thuiswerken, studeren en gamen
 • Stabiel en betrouwbaar netwerk

  Minder storingen en constante snelheden
 • Enorme capaciteit per aansluiting

  Voor nu en voor de toekomst
 • Veel gestroomlijnder

  Streamen, skypen, uploaden en downloaden

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in Waadhoeke

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Niek Geelhoed Directeur Kabelnoord

Op naar de 60 procent!

Glasvezel is het meest moderne netwerk voor internet, televisie en bellen. Het is duur om een nieuw glasvezelnetwerk aan te leggen in het buitengebied van Friesland. Daarom inventariseert Kabelnoord binnenkort of er voldoende belangstelling is, in 2020 start deze campagne in jouw gemeente. Meldt 60% van de betrokken inwoners in het buitengebied van de gemeente Waadhoeke zich aan voor diensten bij een provider? Dan gaat de aanleg van het nieuwe glasvezelnetwerk door! Ben jij al overtuigd van het nut en de noodzaak van een snelle en stabiele glasvezelverbinding van Kabelnoord? Meld je aan!

Doe de postcode check