Glasvezel in Waadhoeke

Doe de postcodecheck

Staat jouw adres op de lijst?

Update 27 september 2019:
Aannemer Van Gelder Telecom is in opdracht van Kabelnoord gestart met de woningschouw in de gemeenten Waadhoeke en Harlingen

Update 15 juli 2019:

Geen keuzestress meer op glasvezelgebied in deze gemeente. Alleen Kabelnoord gaat glasvezel aanleggen in het hele buitengebied van de gemeenten Waadhoeke en Harlingen. Nog niet aangemeld voor een aansluiting? Dit kan nog zonder extra kosten tot 1 september. Sluit een abonnement af bij één van de providers. Als je je bij een andere aanbieder hebt opgegeven die niet kan leveren, geen nood: je bent daar niet meer aan gebonden en kunt dus met een gerust hart meedoen met Kabelnoord.

Update 26 juni 2019: 

De aanleg in de gemeente Waadhoeke gaat door! Het aantal aanmeldingen is ruim voldoende om met de aanleg van glasvezel te beginnen. 

,,De aannemer gaat nog dit jaar van start. Bovendien gaan we na de bouwvak in overleg met dorpsbelangen een vraagbundeling in grijs gebied organiseren. Deze is erop gericht om zoveel mogelijk mensen met belangstelling voor een aansluiting nu mee te nemen bij de aanleg.’’ 
Lees meer.... 

Heb jij je nog niet aangemeld?

Woon jij in het buitengebied van de gemeente Waadhoeke en heb je je nog niet aangemeld? Doe de postcodecheck en meld je vóór 1 september 2019 aan voor een abonnement bij één van de providers.

PROVIDERS

Bestel jouw dienst(en) bij één van deze providers: 

                 


Blijf op de hoogte
Wil jij op de hoogte blijven van het laatste glasvezelnieuws in de Waadhoeke? Schrijf je dan in voor de glasvezelnieuwsbrief

Koffietafelgesprek

Wil je bezocht worden door een van onze medewerkers? Dat kan! Meld je samen met je buren aan voor een keukentafelgesprek bij jou thuis. Wij praten jullie graag bij over de mogelijkheden van glasvezel. Ook helpen we bij het samenstellen van een abonnement. Voor vragen over reeds aangevraagde en/of in gebruik zijnde diensten kun je onze Klantenservice bellen op 0519 701701.

Vraag een gesprek aan
Vraag een gesprek aan

De voordelen

 • Supersnelle verbinding

  Ideaal voor thuiswerken, studeren en gamen
 • Stabiel en betrouwbaar netwerk

  Minder storingen en constante snelheden
 • Enorme capaciteit per aansluiting

  Voor nu en voor de toekomst
 • Veel gestroomlijnder

  Streamen, skypen, uploaden en downloaden

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in Waadhoeke

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Niek Geelhoed Directeur Kabelnoord

Op naar de 60 procent!

Glasvezel is het meest moderne netwerk voor internet, televisie en bellen. Het is duur om een nieuw glasvezelnetwerk aan te leggen in het buitengebied van Friesland. Daarom inventariseert Kabelnoord of er voldoende belangstelling is. De glasvezelcampagne in jouw gemeente is gestart. Meldt 60% van de betrokken inwoners in het buitengebied van de gemeente Waadhoeke zich aan voor diensten bij een provider? Dan gaat de aanleg van het nieuwe glasvezelnetwerk door! Ben jij al overtuigd van het nut en de noodzaak van een snelle en stabiele glasvezelverbinding van Kabelnoord? Meld je aan!

Meld je aan