Glasvezel in Weststellingwerf

Doe de postcodecheck

Staat jouw adres op de lijst?

Update 1 oktober 2019
Aannemer Van Gelder Telecom is in opdracht van Kabelnoord bezig met de woningschouw in het buitengebied van de gemeente Weststellingwerf. 

Update 30 juli 2019

De voorbereidingen voor de woningschouw in het buitengebied van de gemeente Weststellingwerf zijn in volle gang. Lees verder.

It giet oan! Kabelnoord legt glasvezel aan in het buitengebied van de gemeente Weststellingwerf. Op dit moment heeft 63% van de Weststellingwervers zich aangemeld voor een glasvezelaansluiting van Kabelnoord. Iedereen die zich al heeft aangemeld voor een abonnement bij Kabelnoord of Solcon krijgt gegarandeerd een glasvezelaansluiting van Kabelnoord. De voorbereidingen zijn gestart, naar verwachting kan er in oktober 2019 begonnen worden met de graafwerkzaamheden.

Heb jij je nog niet aangemeld?
Woon jij in het buitengebied van de gemeente Weststellingwerf en heb je je nog niet aangemeld? Doe de postcodecheck en meld je direct aan voor een abonnement bij één van de providers. 


PROVIDERS

Bestel jouw diensten(en) bij één van deze providers: 

           


Blijf op de hoogte
Wil jij op de hoogte blijven van het laatste glasvezelnieuws in Weststellingwerf? Schrijf je dan alvast in voor de glasvezelnieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in Weststellingwerf

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Koffietafelgesprek

Heb je hulp nodig bij het samenstellen van een abonnement? Wij komen bij je thuis en geven jou (en je buren) een vrijblijvend advies! 

Vraag een gesprek aan
Vraag een gesprek aan

De voordelen

 • Supersnelle verbinding

  Ideaal voor thuiswerken, studeren en gamen
 • Stabiel en betrouwbaar netwerk

  Minder storingen en constante snelheden
 • Enorme capaciteit per aansluiting

  Voor nu en voor de toekomst
 • Veel gestroomlijnder

  Streamen, skypen, uploaden en downloaden
Niek Geelhoed Directeur Kabelnoord

Weststellingwerf krijgt glasvezel!

Glasvezel is het meest moderne netwerk voor internet, televisie en bellen. Het is duur om een nieuw glasvezelnetwerk aan te leggen in het buitengebied van Friesland. Daarom inventariseerde Kabelnoord tot 18 februari j.l. de belangstelling voor glasvezel in Weststellingwerf. Er is voldoende animo, dus de aanleg van glasvezel in het buitengebied van Weststellingwerf gaat door! Ben jij al overtuigd van het nut en de noodzaak van een snelle en stabiele glasvezelverbinding van Kabelnoord? Meld je direct aan!

Meld je aan